http://www.colorage.nl/index.html

Colorage

Imago advies & Personal shopping

Navigation
Heb jij behoefte aan een frisse start? Wil jij graag oud zeer kunnen loslaten? Lijkt het je fijn als je zelf mag kiezen hoe jij je voelt?

Dan kan ik jou misschien helpen!

Omdat ik behoefte had in meer diepgang in mijn werk en om iets nieuws te leren ben ik in 2013 begonnen met mijn opleiding om practitioner van QEC (Quantum Emotional
Pasted Graphic
Clearing) te worden. Ondertussen ben ik certified practitioner en is het mij een genoegen om deze nieuwe tak binnen mijn werk voor te stellen.

Wat is Quantum Emotional Clearing?


QEC is een tapping (kloppen) techniek verder ontwikkeld uit het meer bekende EFT (Emotional Freedom Techniek). James Lee Beymer (Aspen, VS) is de oprichter van QEC en mijn trainer in dit vak.
Het is een zeer efficiënte methode om  emotionele blokkades, negatieve emoties en problemen waar je al langer mee zit te reduceren en zelfs te elimineren. Deze transformatie proces komt tot stand door te kloppen op belangrijke meridianen punten en door een specifiek voor de client toegepaste tekst te gebruiken. Maar het allerbelangrijkste is dat de client zelf wil loslaten. Voor meer informatie, hier is de link naar de website van
http://www.quantumemotionalclearing.com/theory.html

Welke thema's kan je behandelen met QEC?- Stress over werk of relaties
- Slecht zelfbeeld, je voelt je minderwaardig
- Boosheid, angsten en verdriet 
- Je niet in je kracht voelen.


Wat heb je nodig om een sessie te kunnen volgen?


Het belangrijkste wat je nodig hebt is, dat je echt wilt loslaten. Misschien weet je niet hoe, maar de wil om de negatieve emotie los te laten moet er wel zijn. Dan kunnen we eraan werken.
95be76f8-c499-4fcd-b9c3-b239cc3c4004


De sessie kan via Skype gevolgd worden of door middel van een afspraak bij mij, en duurt een tot anderhalf uur.
De kosten zijn € 80,-  per sessie.
Wil je graag een afspraak maken voor een QEC-sessie?
Mail mij dan naar 
colorage@mac.com of bel me: 06 48428713.


Hoe hebben anderen een QEC-sessie met Karin ervaren?


- 'Karin luistert heel goed, ik voelde me serieus genomen. Ze heeft me geholpen om de kern van mijn probleem duidelijk te krijgen. De behandeling zelf is effectief, na de sessie was ik van mijn verdriet af.' Saskia P.
- 'Karin voelt intuïtief aan wat er speelt bij mij, ze luistert goed naar de woorden achter de woorden. En zij is er echt op uit om me te helpen. Ik denk dat QEC aan heel veel mensen kan bijdragen om verder te komen met oude problemen.' Rishi M.
- 'Ik wil QEC en Karin graag aanbevelen omdat zij heel goed kan luisteren, ze veroordeelt je niet en blijft bij haar zelf. De tappingoefening was heel positief, de tekst die ik moest opzeggen en het tappen heeft me geholpen om van mijn angst af te komen.' A. de Vries


"In Quantum Emotional Clearing, negative energies are exposed in the light of consciousness while confirming acceptance and love of your Self. During this process specific acupuncture meridian points are tapped, causing these energies to loosen and release from the matrix. This leaves you clearer and calmer, free to explore a new level of enjoyment in life, unencumbered by the past. Thus, one can become who one truly is."
James Lee Beymer
http://www.colorage.nl/index.html